Prima carte de finante personale si investitii adaptata realitatilor din Romania!

Pareri...

Ce parere au expertii?

Dupa ce am terminat cartea, am trimis-o spre lectura catorva persoane care au experienta in subiectele abordate de mine. Sunt antreprenori, autori, editori, investitori si experti in piata muncii. Te invit sa citesti parerea lor, exprimata dupa lectura cartii.

Ionut Ciurea

antreprenor, liderul proiectului Empower

"Cartea aceasta este lectura obligatorie pentru toti cei care vor sa-si ia destinul financiar in propriile maini. Daca ar fi dupa mine, as adapta-o si as face-o materie obligatorie in liceele si facultatile romanesti. Iar pentru cunoscatori, Luca nu este un Robert Kiyosaki autohton. Este mai mult decat atat. Pentru ca adapteaza finantele personale la specificul romanesc si ne ofera instrumente simple, usor de inteles si foarte eficiente."

Traian Stan

Investitor, corespondent la "Romania Libera" si "Banii nostri"

"Printr-o abordare mai mult decat personala si foarte accesibila oricarui cititor, autorul investigheaza si insista pragmatic pe descoperirea cailor de autodepasire si autodeterminare ale laturii noastre material-financiare, la care ar trebui sa meditam la fel de profund si uman asa cum o face scriitorul acestei carti."

Cristian Carstoiu

Medic, trainer, antreprenor 

"Exista trei lucruri care conteaza cu adevarat, pentru oricine: sanatatea, familia si implinirea aspiratiilor personale. Pentru toate insa, e nevoie de bani. Paradoxul este ca sacrificam exact aceste lucruri pentru a face ...bani. Orice ai spune, viata e ciudata. O ecuatie imposibila, pentru care nu exista solutii reale, daca facem ceea ce este de presupus ca ar trebui sa facem. Strategia scoala-facultate-cariera de succes nu duce intr-acolo. Avem prea multe decizii contradictorii de luat, de facut prea multe in prea putin timp si povara este de multe ori covarsitoare. Putini sunt cei din jurul nostru care sa stie intr-adevar ce e de facut. Priveste-i pe cei care-ti dau sfaturi: ti-ai dori cu adevarat sa traiesti viata lor? Ceea ce faci azi te ridica sau te afunda mai adanc intr-o viata anosta, plina de privatiuni si sacrificii, si mai ales, si fara perspective? Iar daca uneori te uiti in oglinda dimineata si te intrebi „Oare cum de-am ajuns aici?” inseamna ca esti ratacit prin labirintul vietii. Pentru a putea iesi la liman, ai nevoie de o harta. Iar harta se afla ascunsa printre filele acestei carti. "

 

Stefan Murgeanu

Autor, expert in piata muncii

"Cartea lui Luca este atat o vasta sursa de informatii utile pentru finantele personale, cat si un excelent instrument practic de educatie financiara. Singurul meu regret este ca nu am citit-o in urma cu 10 ani."

Ce parere au cititorii?

Iata cateva din comentariile preluate de pe site-ul unde sunt prezente spre lectura capitolele oferite gratuit (click aici pentru capitole gratuite):

Geanina
"V-am citit cu drag partea “cuvant inainte” si astept cu nerabdare si restul."

Gela
"Buna Luca, am citit tot ce-ai scris si mi se pare deosebita cartea asa cum ai inceput-o. Deabia astept sa o citesc toata, pt. ca ma intereseaza, scrii frumos, clar si dupa cuprins, bine structurata."

Iuli
"Interesant! Experientele personale sunt mult mai captivante decat explicatiile teoretice, asa ca stilul abordat face textul convingator si captivant. Spor si inspiratie in continuare!"

Babika
"Buna Luca, M-a frapat stilul de abordare practic, pe intelesul tuturor si dorinta de a o impartasi – “legea abundentei”."

Adolf
"Ne-ai fixat cadrul, ne-ai trezit interesul, acum spune-ne ce-i de facut!!! Foarte bine structurata lucrarea. Si consistenta! Felicitari!"

Andrei
"L-am citit de 2 ori si probabil de cate ori voi simti nevoia . Capitolul e plin de substanta iar textul cursiv. Sper ca mesajul lui sa ajunga la cat mai multi oameni pentru ca eu cred ca este nevoie de astfel de mesaje. Fac parte din traseul prin labirint :)"

Si as putea sa continui...

 

Vrei detalii?
Da click pe butoanele de mai jos...