Cred cu tarie ca fiecare om merita sa aiba o viata fara problemele financiare!
Depinde numai de tine. Da-mi voie sa te invat cum sa devii independent financiar!

Care este situatia ta de acum?

Esti angajat?

 • in ultimul timp, salariile au scazut sau, in cel mai bun caz, sunt inghetate
 • bonusurile s-au evaporat
 • siguranta postului este un lucru de domeniul trecutului

Esti liber profesionist?

 • clientii sunt tot mai putini
 • odata cu reducerea numarului clientilor, a scazut si capacitatea lor de cumparare
 • ca sa ramai competitiv, a trebuit sa-ti scazi tarifele pentru servicii

Esti intreprinzator?

 • clientii sunt tot mai putini
 • comenzile scad in volum
 • pentru a fi competitiv, e nevoie sa faci investitii

Esti investitor?

 • piata imobiliara s-a prabusit si pare sa fie in amortire
 • la bursa, volatilitatea e mai mare ca oricand, ceea ce creste riscul si te predispune la pierderi
Indiferent din care categorie faci parte:
 • in ciuda crizei, preturile produselor din multe domenii par sa creasca
 • ratele la credit trebuie platite
 • mai mult, ratele la unele credite au crescut, sau bancile au marit comisioanele!
Acestea sunt realitatile cu care te confrunti, cu care trebuie sa te lupti, pentru care trebuie sa gasesti solutii. Te inteleg foarte bine: am fost angajat, sunt liber profesionist, intreprinzator si investitor. Si eu trebuie sa gasesc, la fel ca si tine, solutii pentru aceasta perioada turbulenta.

Experienta pe care o am in toate aceste domenii, solutiile pe care le-am gasit de-a lungul timpului, care au functionat sau au dat gres, le-am strans intr-o carte, care reflecta realitatea romaneasca. Este, dupa cunostinta mea, prima carte de finante personale scrisa de un roman, pentru romani. E momentul sa ai in fata exemple reale, solutii la probleme din tara in care traiesti, din Romania.

Cartea pe care ti-o propun contine tocmai asemenea exemple si solutii. In plus, ea relateaza tehnicile si strategiile pe care le folosesc in atingerea independentei financiare. Este un drum pe care am pornit cu ani in urma, care m-a obligat sa invat din mers si sa testez pe proprie piele. Sunt decis sa-ti impartasesc aceasta experienta, aceasta aventura, pentru ca tu sa nu trebuiasca sa faci aceleasi greseli pe care le-am facut eu, si sa reusesti cu metodele cu care am reusit si eu.

Cum te influenteaza pe tine?

Daca ai parcurs textul pana aici, inseamna ca domeniul finantelor personale si independenta financiara este un subiect care te intereseaza. Din aceasta perspectiva, ai putea sa:

 1. ignori cartea mea, sa continui sa citesti carti de finante personale scrise de straini si sa testezi pe propria piele. Acest lucru inseamna timp, nervi, energie si bani consumati
 2. iei in considerare cartea mea, care contine metode si tehnici testate de mine, in Romania. Sunt sigur ca unele dintre ele le-ai testat chiar tu, si vei recunoaste rezultatele obtinute de mine in experientele tale. Acest lucru te va convinge ca vorbesc in cunostinta de cauza, ca poti sa ai incredere in ce spun, ca lucrurile pe care le-am testat si functioneaza au sanse mari sa iti produca si tie rezultate similare

Care sunt beneficiile tale?

Cand am scris aceasta carte, am facut-o cu gandul la cititori, am dorit sa transmit mai departe din experienta mea, pentru ca si alti oameni sa beneficieze de informatiile adunate de mine in ani si ani de zile. Am scris-o in asa fel incat cititorul sa beneficieze nu numai de cateva principii puternice, care sa-l ajute in deciziile financiare pe care le ia zi de zi, ci si de sfaturi practice, la obiect, care pot fi aplicate imediat.

Citind aceasta carte:

 1. vei primi informatii de baza despre bani si caracteristicile lui speciale, lucruri pe care nu le-ai invatat la scoala. Aceste caracteristici te ajuta sa iti dai seama de ce anumite metode de a face banii functioneaza, si altele nu
 2. vei afla despre cateva profiluri psihologice si cum ele sunt legate de modul de a face banii. Vei putea sa identifici care din aceste profiluri se apropie cel mai mult de personalitatea ta
 3. vei afla cateva principii care te vor ajuta sa iti scazi cheltuielile, fara sa-ti modifici stilul de viata. Principiile vor fi exemplificate rand pe rand.
 4. vei invata care sunt metodele de a face mai multi bani, aplicate direct la modul in care faci bani astazi, ca angajat, liber profesionist, patron sau investitor. Daca nu esti multumit cu nivelul maxim de castig pe care il ai, vei vedea care sunt schimbarile care te pot ajuta sa faci bani in cantitatea pe care ti-o doresti.
 5. in functie de personalitatea ta, vei primi indicatii exacte despre modul cel mai potrivit in care poti sa faci bani, in asa fel incat s-o faci cu un randament maxim si sa te distrezi in acelasi timp.

 

Vrei detalii?
Da click pe butoanele de mai jos...